De contributie per jaar voor het seizoen 2022 – 2023

Contributie
Wij innen de contributie voor het hele seizoen één maal per jaar in november. Deze contributie is opgebouwd uit de bondscontributie voor een jaar en de clubcontributie voor een jaar.

Stop je gedurende het seizoen, dan krijg je pro rato je clubcontributie teruggestort. De bondscontributie gaat naar de Nederlandse Basketbal Bond en daar kan geen teruggaaf van gevraagd worden.

Laat-instromers betalen de bondscontributie voor een jaar + de resterende maanden clubcontributie per factuur bij inschrijving.

Als je tegen betalingsproblemen aanloopt, neem dan contact op met info@deurnepioniers.nl of spreek één van de bestuursleden aan in de hal. Samen vinden we altijd wel een oplossing. Mensen met kinderen, die onvoldoende financiële middelen hebben, kunnen mogelijk een beroep doen op Stichting Leergeld. Neem daarvoor contact op met Stichting Leergeld in Deurne.

Wedstrijdtenue
Om wedstrijden te spelen dien je een wedstrijdtenue te kopen. Dit tenue is dan van jou. De kosten zijn eenmalig €75. Wil je een tenue kopen? Vraag het aan je coach of stuur een mail naar info@deurnepioniers.nl