High Five HU22 – Deurne Pioniers HU22

Zaterdag 1 december  16.00 Deurne Pioniers HU22 tegen High Five HU22
Vol goede moed gaan we naar tilburg, die gedeeld laatste plaats staan met glaslijn/barons waar wij een week ervoor thuis van gewonnen hebben met 67-64.

De wedstrijd beginnen we sterk, met een strakke verdediging en snelle aanvallen begonnen we de wedstrijd met een 9-21 stand na het eerste kwart.

Het 2e kwart komt high five hard terug, wij beginnen ons te irriteren. Er komt steeds meer frustratie in het team, wat op elkaar wordt afgerekend en ook tegen de scheidsrechter. Na een waarschuwing van de scheidsrechter word het team een stuk stiller tegen de scheidsrechter en tegen elkaar. Dit kwart verliezen we met 25-17. We gaan de rust in met een toch nog een kleine voorsprong: 34-38.

Het beruchte 3e kwart van ons die we normaal heel slap beginnen  laten we achter ons en pakken onszelf weer op na een slecht 2e kwart. Deze pot willen we niet verliezen dus gaan flink van start, we gaan weer ons eigen spelletje spelen., gaan in een zone staan en bouwen verder uit. Dit kwart winnen we met 16-22, tussenstand: 50-60.

Het 4e kwart spelen we goed verder, we sluiten de wedstrijd mooi af door goed spel en vooral ons eigen spel te spelen. Dit kwart sluiten we af met 17-30. Eindstand van de wedstrijd is: 67-90.

Onze 3e overwinning na 7 wedstrijden, aanstaande zaterdag (8-12) om 18.45 spelen we onze volgende wedstrijd thuis tegen OBC die onder ons staan met 7 wedstrijden gespeeld te hebben waarvan 1 gewonnen.

 

Geschreven door Guus Wismans

Leave a comment