Oirschot Ju16_1 – Deurne Pioniers Ju16_1

Na een hele maand zonder wedstrijd (Black Shots en Yellow Sox hadden zich helaas teruggetrokken) was het eindelijk weer zover! De tweede wedstrijd voor de Jongens Onder 16_1.
De eerste wedstrijd werd gemakkelijk gewonnen tegen Oirschot en nu moesten we daarheen.
Op basis van de vorige wedstrijd en de uitslagen van de andere wedstrijden zou dit geen probleem gaan worden.

We begonnen de wedstrijd goed, alleen bleef het afwerken nog een beetje uit. Op het einde van het 1e kwart stond er 1-14 op het scorebord en konden we dus wat nieuwe dingen gaan proberen die we nu alleen nog maar tijdens de trainingen hebben gedaan.
Het gehele 2e kwart werd er full-court press gezet om te zorgen dat er wat meer gescoord werd. Hierdoor kwamen er veel steals en werd er gemakkelijk gescoord. Ruststand: 6-46.

Gedurende de 2e helft lukte het Oirschot toch wat meer om de basket te kunnen vinden en werd de score door Deurne niet doorgedrukt. Er werd onzorgvuldig omgegaan met de bal en hier kon Oirschot uit profiteren. Het 3e kwart werd afgesloten met een 7-17 winst, maar het 4e kwart scoorde Oirschot meer dan Deurne (16-12)
Uitslag op het eind van de wedstrijd: 29-75.

Jammer van het vierde kwart, maar hier gaan we dus gewoon aan werken! We hebben gemerkt dat er voor dit team veel punten te halen valt door middel van Fast-breaks, zodra de afwerking wat aangescherpt wordt.

Scores: Miralem 20, Ermin 16, Ruben 14, Camiel 10, Nenno 9, Thomas, Robin en Kareem 2

A.s. zaterdag staat Almonte thuis op het programma.
Almonte heeft ook nog geen wedstrijd verloren, dus deze belooft een stuk spannender te worden.

Geschreven door: Edwin Wismans

Leave a comment