U12 en u14 op bezoek bij SPM Shoeters

U12 EN U14 OP BEZOEK BIJ 10
SPM SHOETERS –ZZLEIDEN BASKETBALL

 

 

 

1
ZATERDAG 9 APRIL bezochten een selectie van U12 en U14 spelers met ouders de wedstrijd tussen SPM Shoeters en ZZ Leiden. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden omdat de vorige ontmoeting in een verleningen eindigde en SPM Shoeters won.  We waren allemaal voor SPM Shoeters. HEYADENBOSCH!!!

U14 ging eerst naar de Mac Donalds in Rosmalen uit eten. Tenminste als we dit restaurant konden vinden. Het was een gedoe maar we werden beloond bij aankomst stond de broer van Jan Kooijman ons op te wachten. We konden bij hem bestellen en het werd naar zelfs naar onze tafel gebracht. Zoveel luxe, dat hadden we nog nooit gezien. En lekker gegeten joh. Zelfs Quint vond de  Mac kroket lekker en dat lust hij eigenlijk niet.

23

Aangekomen in Den Bosch stonden de U12 ons al op te wachten. Zo’n grote groep, dat duurt even voordat dit door de kassa is. Maar we haalden het net. De wedstrijd begon. Mooie plaatsen bovenin de nok. Het was er 50 graden Celsius maar WHO cares.  De wedstrijd begon. Kravic opende de score en toen ging iedereen zitten en konden wij ook wat zien. Weer wat geleerd. Leiden bleef goed bij en eind Q1 was het 21-23 voor Leiden.

In de pauze werd Burned Basketbal gepresenteerd als nieuwe kleding sponsor. Dat was super leuk want die kennen wij ook J. Proficiat Burned Basketball vanaf deze plek met deze mooi sponsordeal.

4

De wedstrijd begon weer toen de dansmeisjes klaar waren.  De kinderen van u12 waren erg onder de indruk van het dans talent en vonden het erg gaaf om te zien. Zouden wij dit niet ook een keer kunnen doen met het team?! Het bleef spannend maar Leiden was net wat beter.  Rust stand 32-38 in voordeel van Leiden. Dat vonden wij  net een uitslag van U14. Dat kunnen wij ook zeg maar. In de rust won een jongen van U16 van SPM Shoeters een scooter omdat hij vanaf de middellijn raak schoot. Daar gaan we nu ook op trainen.

De wedstrijd was erg interessant, maar het is natuurlijk ook leuk om met z’n allen even te spelen in de rust.

Gelukkig vielen er in Q3 en Q4 wat meer driepunters, die zijn gaaf om te zien. Ook waren er mooie dunks. Kortom genoeg te zien. Helaas waren de 3 punters van Akerboom en consorten niet genoeg want SPM Shoeters verloor met 65-81

5
Kees Akerboom met U14 spelers  Stan, Quint, Valentijn en Karim.

6

Arvin Slagter, de guard van SPM Shoeters

De einduitslag was dus erg jammer, maar de sportieve coach en spelers wilden toch graag met ons op de foto. Dat was super gaaf. Later in de auto was het stil, het was ook al bijna 23:00 uur. Dus eigenlijk bedtijd na een leuke en heel gezellige avond. Voor alle deelnemers. Voor herhaling vatbaar.

7

Met Leon Williams op de foto

8

Ook leuk, een handtekening op je schoen!

9
Groetjes U14 en U12.