Vaandelteams Deurne Pioniers de komende jaren in zeer goede handen!

 • Vaandelteams Deurne Pioniers de komende jaren in zeer goede handen!

  De Technische Commissie (TC) en het Bestuur is blij te kunnen mededelen dat de vaandelteams, zowel Heren 1 (H1) als Dames 1 (D1), de komende jaren in zeer goede handen zijn. Voor beide teams zijn trainer/ coaches gevonden uit eigen gelederen. Maar zeken niet de minsten!

  Willem Lammers.

  WillemOnlangs in het Eindhovens Dagblad nog betiteld als “de kampioenmaker”. En dat heeft hij nog even benadrukt door eind vorig seizoen nipt kampioen te worden met H2.
  We zijn als vereniging trots Willem te hebben kunnen vastleggen voor de komende 3 jaren als oefenmeester van H1. Een team in opbouw maar wel met de nodige talenten. Een goede mix van jeugd en ervaring.H1 komt uit in de 1ste klasse B en ontmoet tegenstanders uit de wijde omtrek. Genoeg streekderby’s te beleven komend seizoen.

  Patrick Hofman.

  Patrick HofmanAfgelopen 2 seizoen was Patrick assistent coach bij D1 naast Marcelo Janssen die nu voorzitter is van de club. Vorig jaar heeft Patrick hard gewerkt aan het behalen van zijn BT3, de trainerscursus vanuit de NBB. Dus ook voor D1 hebben we een zeer ervaren en fanatieke trainer/coach met echte Pioniers-roots! Patrick wordt ook nog bijgestaan door Jeroen Ceelen, een ware icoon binnen de vereniging met een zeer uitgebreide kennis van basketbal techniek. Zeer verdienstelijk is D1 vorig seizoen op de 5de plek geëindigd in de 1ste klasse B, een competitie waarin veel teams aan elkaar gewaagd zijn. Ook dit jaar is voor hen de 1ste klasse B de uitdaging met een leuke vaste groep meiden die ervoor willen gaan.

  Wij, het TC en het Bestuur, wensen zowel Willem, Patrick en Jeroen als H1 en D1 heel veel succes komend seizoen.