De laatste wedstrijd van U12

We hebben zaterdag 23 april de laatste wedstrijd gespeeld, met veel mooie acties van Stan, Anthony, Levi, Ties, nou ja eigenlijk iedereen wel, maar de scheidsen waren een klein beetje partijdig(ūüí©) om het zo te zeggen, maar zoals ik al zij er waren mooie schoten, lay-up’s en passes,

De eindstand was 37-56 voor ons, Yes, en dat ook nog de laatste wedstrijd, we (U12) vieren dit met een barbecue bij Minke, met hopelijk veel frikadellen.

Deurne Pioniers – BC Bumpers

Zaterdag 27 februari speelden we thuis een wedstrijd tegen Sittard. Sittard had
alleen maar jongens in het team. Wij waren gemixed. Het was een leuke wedstrijd enhet ging heel goed. In het begin stond Sittard steeds voor. Maar toen gingen we
knallen, en kwamen wij voor te staan. Deze voorsprong hebben we niet meer
afgegeven. Bijna iedereen heeft wel een keer gescoord. We wonnen uiteindelijk met 55-27.

Groetjes, Lin

Basketbalwedstrijd U12 23-1-2016

Gisteren hadden we een wedstrijd in Weert. We vertrokken vol goede moed. Het
was erg gezellig in de auto. Na een goede warming-up, begonnen we aan de wedstrijd.
We speelden 8×4 minuten en het was erg spannend. In het begin ging het erg
goed, hoewel de tegenstander net zo goed was als wij. Dus het was erg spannend.
Op een gegeven moment werd onze verdediging steeds beter en werd het voor
de tegenstander ook moeilijker om te scoren. Door het goede verdedigen hadden we ook snel de bal afgepakt en gingen we aanvallen. Meestal hadden we dan gescoord.

Toen er een helft voorbij was hadden we even pauze. Na die pauze gingen we
weer knallen!

Uiteindelijk hadden we jammer genoeg maar met een klein verschil verloren.

Groetjes Lotte.

DEURNE PIONIERS-FANATICS ZONDAG 17 JANUARI 2016

Op zondag 17 januari speelden we de eerste wedstijd van het nieuwe jaar.
De tegenstanders waren de Fanatics uit Roermond.
We waren zelf met vijf meisjes en vijf jongens. Lotte speelde voor het eerst mee en deed het erg goed.
In het begin waren we niet zo goed en misten we regelmatig de basket.
De Fanatics hadden veel goede spelers die erg snel waren.
Tegen het einde ging het weer wat beter en scoorden Levi, Tariq en Ties.
Uiteindelijk werd de score  61-31 voor de Fanatics.
Op naar de tweede wedstrijd!

Groetjes van Kai

 

Pioniers 28 Nov. Deurne (pioniers) – Helmond (black shots)

Het begon (heel enthousiast omdat het de eerste wedstrijd was sinds een lange tijd) met een
sprong in midden zoals normaal, maar toen Deurne de bal had werd het spannend, toen Helmond
de bal uit de hand wou pakken trok Deurne hem terug en nog een keer, de scheids
Op het eerste kwart was het 6-1 voor Deurne, toen we terug liepen zei John :
De 2e kwart ging het nóg beter met een hele reeks scores door Deurne en daarna scoorde
Helmond één keer, dus niet boos worden.
Toen Helmond de bal had pakte Deurne hem weer af, de Helmondse jongen (niet die uit de
pioniers)die de bal had duwde Deurne, de scheids zag dat niet en nr.31 en de jongen die de bal had
afgepakt werden een beetje knorrig (sorry voor de lettertype verandering) maar dat ging meteen
weer voorbij het eindigde met 20-2
Toen tot en met de pauze gebeurde er niet zoveel dus we gaan verder met de 7e kwart
Toen de Black Shots uitnamen pikte Deurne de bal zo uit de lucht maar dat komt omdat een
Helmondse speler uit black shot van zo belabberd ver raak wou schieten, maar ja wij gingen zo
snel mogelijk terug rennen gooiden net mis van de basket écht nét Maarja we wonnen met 81-21.
Na de wedstrijd Schelde iemand van de black shots iemand van Deurne uit en gaf de schuld aan
de uitgescholde jongen.

Ties verstegen.

Heeze – Bc deurne pioniers 18-10-2015

Het was een leuke wedstrijd. We begonnen de wedstrijd sterk met   9-1 voor ons in het eerste kwart. In het tweede kwart vergrootten we die voorsprong
met 4 punten met als stand 13-1. In het derde kwart ging het even goed als in het begin Almonte scoorde een keer en wij drie keer met als stand 19-3.
In het vierde kwart ging het heel goed wij scoorde 14 punten en zij maar één, stand bij rust 33-5. In het vijfde kwart deden we het goed we scoorde
10  punten de stand is dan 43-9. In het zesde kwart deden we het iets beter dan in het vijfde we scoorde 6 keer de stand was toen 54-13. In het
zevende kwart ging het goed wij scoorde 5 keer en Almonte nul keer stand 65-13. In het laatste kwart maakten we het helemaal af ze scoorde één keer
maar wij 5 eindstand 15-75. Dus eigenlijk was het gewoon heel makkelijk. Wij moeten wel een keer een grote klop krijgen anders lijkt het wel gewoon
dat we winnen.
Groetjes Levi.


Bc deurne pioniers – Heeze 17-10-2015

De thuiswedstrijd tegen Heeze begonnen we met een goed gevoel maar helaas was Heeze te sterk. Als Heeze de bal had keken ze goed waar de vrije speler te vinden was en konden zo scoren. Ook de verdediging van Heeze was sterk en we kwamen er maar moeilijk doorheen. We hebben erg ons best gedaan maar helaas verloren. de eindstand was 34-52 maar morgen kunnen we het tegen heeze nog een keer proberen.

Groetjes Stan van Eunen

Bc deurne pioniers Р Almonte 10-10-2015

Bc deurne pioniers –¬† black shots x2 2 27-09-2015

Op 27 september gingen we met veel plezier naar Helmond voor de wedstrijd . de black shots verdedigde niet zo goed daardoor kon deurne goede scores maken  de 1ste kwart stond het al 10-0 voor deurne, daarna scoorden Helmond  weer toen stond het 10-2 voor deurne. Tariq kay lida hebben voor pas de tweede keer een wedstrijd gespeeld maar ze waren zo goed bezig, ook de ander waren super goed bezig. Deurne speelde goed samen , Helmond maakten weer scores, maar Deurne kwam terug en ze scoorden en scoorden ze waren lekker bezig , na de 6e kwart stond het 53-5 voor deurne . Op het einde maakten deurne weer top scores.
De eindstand was 76-7

Groetjes Zarifa

 

Almonte Eindhoven – Deurne Pioniers 20-09-2015

Afgelopen vrijdag was de eerste wedstrijd van dit seizoen.Het ging erg goed, we hebben gewonnen met 12-60. Wij waren met 9 personen en de tegenpartij met 6 personen.De tegenpartij was niet zo heel goed, ons team was goed bezig met defence en bij het mannetje dekken. We speelden goed samen en bijna iedereen heeft wel gescoord.De nieuwe spelers in ons team, Tarik, Lida en Kai leken wel al veel ervaring te hebben.

Groetjes van Ties

 

Oirschot- Deurne Pioniers  24-01-2015

De laatste wedstrijd van het seizoen vond plaats in en tegen Oirschot.

Deurne Pioniers begon goed ook al duurde het even dat het tot goede scores kwam. Gedurende de wedstrijd liep Deurne uit naar een mooie voorsprong. Oirschot kwam desondanks goed terug, maar Deurne hield een mooie voorsprong vast en uiteindelijk werd er gewonnen met   44-56 .

Na deze leuke wedstrijd werd het seizoen afgesloten met een heerlijke en gezellige BBQ bij de moeder van Sanne waarbij  het succesvolle seizoen uiteraard werd besproken en de kinderen met elkaar nog een leuke speelmiddag hadden.
Aan alle ouders hartelijk dank voor het supporten van de u12 en speciaal dank aan de ouders van Stan van Eunen voor de talloze foto’s die ze gemaakt hebben tijdens al deze wedstrijden. Hiervan staan er vele foto’s bij de wedstrijdverslagen op de site van Deurne Pioniers.
Ook speciaal dank voor de kinderen die de u12 gaan verlaten namelijk Stan, Sanne, Valentijn en Jonna. Heel veel succes bij de u14 komende seizoen.
Ook wil ik Guido Savelberg  bedanken voor de samenwerking dit seizoen .

Tevens dank aan iedereen die binnen de club de u12 ondersteund hebben met het geven van trainingen en de mede coaching van de wedstrijden .

Groetjes,
John Stephan

 

 

U12 tegen de ouders

19-04-2015

Kampioensseizoen Gemengd onder 12:

 

Het seizoen begon thuis tegen Oirschot. Nadat de eerste seizoenshelft nog enigszins moeizaam was verlopen met vaak net verloren wedstrijden, was iedereen er klaar voor om het nu om te draaien.

En zo gebeurde het ook, de eerst wedstrijd werd overtuigend gewonnen met 57-22. Het team speelde leuk samen en het zelfvertrouwen kreeg een boost. De volgende wedstrijd tegen Uden was dan ook verschrikkelijk spannend en werd pas gewonnen in het allerlaatste kwart door terug te komen van 4 achter naar 7 voor.

De volgende wedstrijden werden gewonnen en het was duidelijk dat het tussen ons en Helmond 1 zou gaan, waar we de volgende wedstrijd tegen moesten spelen. En met fantastisch team samenspel werd deze overtuigend gewonnen met 28 punten verschil.

Dus het kwam allemaal aan op de wedstrijd uit in Helmond op 18 April. Vol zelfvertrouwen met een hele grote groep supporters werd er afgerezen naar Helmond om de eventuele kampioenswedstrijd te spelen. En het werd dan ook een hele spannende wedstrijd. Nadat we goed starten en met meer dan 15 punten voorkomen laten we ze toch terugkomen. En we beginnen zelfs het 6de kwart met 1 punt achterstand. Maar nadat het team zichzelf oppakte werd in de laatste 2 minuten de winst veiliggesteld. Eindstand 37 ‚Äď 43.

Buiten het feit dat we kampioen zijn geworden was dit een TOPjaar. Elke speler is beter geworden. Maar nog belangrijker, ze stralen elke wedstrijd uit dat ze plezier hebben in het spelletje. Ondanks dat we verschillende rollen in het team hebben heeft toch iedereen zijn steentje bijgedragen en het was voor mij persoonlijk dan ook een geweldig seizoen om deze jongens en meisjes te mogen coachen.

KAMPIOENUHHH

M.v.g.

Guido Savelberg

 

Kampioenswedstrijd u12 Deurne Pioniers.

Na een voorzichtig  begin liep Deurne Pioniers  uit naar een 20 tegen 10 voorsprong.  Helmond kwam in het middenstuk goed terug. Eenmaal op gelijke  hoogte bleef het gelijk opgaan. Je kon zien Deurne had meer kwaliteit maar het rommelige fluiten van de scheidsrechter bracht de nodige verwarring. Uiteindelijk  in het 8e kwart sloeg Deurne toe en maakten we het verschil.  We wonnen met 43 tegen 37.Het was een geweldig  spektakel en na het fluitsignaal werd het uitbundig  gevierd. In de kantine kregen  de spelers en coaches  een kampioensshirt en werd er lekker NIX  champagne geschonken. Het was een mooie overwinning  en de u12 mix deurne pioniers  is terecht kampioen geworden.

Proficiat aan alle spelers ouders en coaches.

Groetjes
John Stephan

 

28-3-2015 Deurne VS Black Shots U12 x2 

28-3-2015 Deurne VS Uden

Vandaag hebben we de wedstrijd tegen Uden gehad.
Ik was best wel benieuwd want ik was er bij de uitwedstrijd niet bij en toen had Deurne nog net in de laatste periode gewonnen.

Gelukkig hadden we het deze keer niet zo moeilijk en hebben we de wedstrijd met 68-31 gewonnen!!!  Ik had een paar keer gescoord maar ik denk dat iedereen wel punten heeft gescoord

 

Groetjes van Stan Daniels

Wedstrijd Deurne pioniers – BC Heeze

Vandaag moesten wij tegen Heeze, in het begin stonden we een stuk achter. De stand was toen 4-9, wat later ging het wel beter. We speelden toen goed samen en kwamen voor te staan. Onze coach heeft ons goede tips gegeven, waardoor we beter gingen spelen. Het was een hele spannende wedstrijd, want we hadden een hele sterke tegenstander. Veel van ons hebben mooie punten gemaakt, daardoor bleven we voorstaan. Er waren overtredingen waardoor we vrije worpen kregen, en daarmee punten scoorden. Tot nu toen hebben we alles gewonnen, en staan nog steeds eerste. Als we zo door blijven gaan worden we nog kampioen!

 

Groetjes Stan van Eunen

 

Wedstrijd Jumpers 76 x2 1 – Deurne Pioniers

 

We begonnen de wedstrijd gemakkelijk het ging de hele tijd een kant op maar de jumpers hebben ook een vrij je worp raak geschoten. Het tweede kwart ging de hele tijd op en neer maar jumpers gooide geen een bal raak en dan pakte wij de bal en scoorden. Het derde kwart ging eigenlijk niet anders als het tweede kwart. Het vierde kwart de jumpers maakte vaak lopen maar wij ook jumpers maakte toen nog wel een score maar wij veel meer. Het vijfde kwart ging iets moeilijker we scoorden niet meer zo veel maar jumpers gooide gelukkig niks raak. Het zesde kwart ging net zo als het vijfde kwart we raakte steeds minder. Het zevende kwart ging beter we scoorden meer en jumpers heeft noch steeds niet gescoord. Het achtste kwart ging weer iets minder maar iedereen had wel een keer gescoord en we wonnen de wedstrijd met meer dan  53-03 ik weet het niet precies want er mag niet meer dan 50 punten verschil op het bord staan

 

Groetjes Anthony Manders

Wedstrijd Deurne Pioniers ‚Äď Black shots X2 1

 

We speelden vandaag tegen de Black Shots X2 1 uit Helmond, zij stonden eerste in de poule en wij tweede. Het was niet echt een spannende wedstrijd want wij namen meteen de leiding en dat bleef zo. Na het tweede kwart was het al 20-6 voor Deurne en bij de rust stond het 36-15.

We speelden goed met elkaar samen en bij de eindstand was het 55-28 geworden voor ons. Door deze overwinning staan wij nu eerste in de poule. Zouden we kampioen kunnen worden?

Groetjes, Melissa.

Bs Deurne pioniers – black shots x2 2 01-03-2015

Op 1 maart gingen wij met u12 naar Helmond.
We begonnen de wedstrijd met een mooie openingsscore.we openden erg sterk en stonden na het eerste kwart al met 4-18 voor.
Het hele team deed goed zijn best in de defence en ook het samenspelen was goed.
Na de rust kon de tegenpartij iets meer scoren, omdat we iets minder goed gingen verdedigen,maar we bleven ruim voor staan omdat we zelf ook goed bleven scoren. De eindstand was 14-56 voor ons we hebben terecht gewonnen “SUPER ZEG!”

-zarifa nr39

BC Deurne pioniers- Jumpers 76 1 21-2-2015

De wedstrijd begon goed voor ons. Na het eerste kwart stonden we al voor met een score van 24-0. Ook het tweede kwart bleef ons team maar punten maken terwijl de Jumpers het niet lukte om te scoren. Hun waren ook jonger en kleiner dan ons en hadden nog niet zoveel wedstrijden gespeeld. Ze deden wel goed hun best met verdedigen en probeerden ook door onze verdediging heen te komen wat af en toe lukte.

De wedstrijd bleef zo maar doorgaan en was dus helemaal niet spannend. Op het scorebord stond een eindstand van 50-0 voor ons en wij hebben dus met gemak de wedstrijd gewonnen. Eigenlijk was de stand voor ons team hoger maar het scorebord ging niet verder met tellen.

Groeten, Jonna Martens U12

BV Rush Uden – Deurne Pioniers 07-02-2015

BC Deurne pioniers- Oirschot 24-01-2015

We begonnen de wedstrijd eindelijk met een goede sprong gevolgd met een mooie openingsscore. We openden erg sterk en stonden na het eerste kwart al met 10-1 voor. Het leuke was dat  Stan van Eunen tijdens zijn eerste wedstrijd  al vrij snel gescoord had en hij was daar natuurlijk heel erg  blij om.

Het tweede kwart verdedigden wij heel goed waardoor de tegenpartij niet scoorde en het werd 20-1 in het derde en vierde kwart ging de aanval steeds beter maar de tegenpartij ging wel beter verdedigen.Bij rust was het 34 tegen 9 voor Deurne.

Na de rust kon de tegenpartij iets meer scoren omdat we wat minder goed gingen verdedigen, maar we bleven  ruim voor staan omdat we zelf ook goed bleven scoren. De eindstand was 57 tegen 22 voor ons en we hebben terecht gewonnen.

Groetjes Levi Stephan

BC Deurne Pioniers- BC Heeze 13-12-2014

Verslag Wedstrijd Deurne U12 vs Heeze U12.

De wedstrijd was in het begin onduidelijk, omdat we bij de sprong verkeerd stonden, dus toen dachten we dat we naar de andere kant moesten. Uiteindelijk hadden we ook een doelpunt in eigen basket gescoord, vanuit onduidelijkheid van de scheidsrechters.

Het hele team deed goed zijn best in de defence en ook het samenspelen was goed. Meerdere keren stonden we gelijk met Heeze, Heeze stond op een moment zelfs met twee punten voor, maar toen ging Deurne met volle vaart naar de 17 punten.

In een lay-up werd nr31 getikt in z’n zij met als gevolg een  vrijeworp waar een van de twee raak zat. Door meerdere fouten van Heeze, hebben verschillende spelers kunnen scoren vanuit vrije worpen.

Nr5 had veel gescoord maar ook veel pijn gekregen ‚Äė‚Äôai‚ÄĚ

En nr4 was zoals normaal heel goed en fel

En een speler van heeze  had 5 fouten moest het spel uit

 

Dit was een goede afsluiting van het seizoen met winst voor deurne

Groetjes ties nr31

BC Deurne Pioniers- BV Rush, 22-11-2014

Toen de wedstrijd begon sprongen NR 81 van Rush en NR 7 van Deurne. NR 31 van Deurne pakte de bal en dribbelde naar de basket van Rush. De meeste dachten dat hij de goede kant op ging. Maar de coaches dachten dat hij verkeerd ging, dat was ook. Het kwam doordat de springers verkeerd om stonden.

Na zo’n 3 seconden ging hij wel de goede kant op. In De 1e minuut scoorde BV Rush. Toen het eerste kwart was afgelopen stond het 2-8. Na het tweede kwart stond het 6-10. De verdediging ging steeds beter. In het derde kwart scoorde Rush niet en werd het 8-10. In de rust stond het 10-12.

Na het vijfde kwart stond het 14-12. Deurne stond voor het eerst voor. Daarna ging de verdediging weer in de soep. Het werd 16-18 in het zesde kwart. In het zevende kwart werd het 18-20 en in het laatste kwart werd het 19-22. Dat was dus de eindstand.

De verdediging bij Deurne was slecht op bepaalde punten. Aanvallend had Deurne ¬†veel kansen om te scoren maar misten ook veel. Rush net zo goed. Deurne had geluk dat rush erg veel miste, want anders stond het wel 19-40. Soms was de verdediging wel goed bij Deurne.¬† En bij Rush. Nummer 5 van Deurne en 81 van Rush gingen met pijn naar huis. Ze hadden een botsing met de knie√ęn en de benen. Maar Rush ging wel met de overwinning naar huis.

-Valentijn Krijnen

Deurne Pioniers vs Yellow Sox Bakel

Op zaterdag 1 november gingen wij met de U12 naar Bakel. In het begin van de wedstrijd hadden we het moeilijk.We kwamen achter te staan. Daarna kwamen we steeds meer terug. In de pauze was de stand 30-25 Bakel stond net voor. Zij hadden een speler die heel goed was nr 11. In het zesde part moest hij op de bank zitten.Toen kwamen wij voor te staan 34-37. Wij speelde veel samen en af en toen ging iemand voor de lay-up. Ook Anthony heeft gescoord, wat super leuk was. Het werd ontzettend spannend. In het zevende part kwam Bakel weer terug maar tijdens het achtste part kwam Deurne steeds weer terug. Uiteindelijk hebben we net verloren met een 49-45 stand.

Stan Daniels U12

Basketbal wedstrijd zondag 26-10-2014 in Heeze

De wedstrijd verliep goed het was 33-30 voor het andere team. Maar er werd wel goed gespeeld
De verdediging ging heel goed en er werd veel samen gespeeld . Daardoor hebben we vaak kunnen scoren . Er was een heel groot meisje en zelfs zij vond het moeilijk om te scoren met zo`n goede verdediging. Het was een spannende wedstrijd want het stond vaak gelijk .

Maar uiteindelijk hebben we helaas toch verloren. Maar iedereen heeft erg zijn best gedaan en daar draait het vooral om.

Sanne Van Gestel U12